Monitörler

Philips’ten e-mürekkep ekran destekli ikisi bir arada büyük monitör

Monitörler yaşamımızda önemli bir tutuyor. Bilgisayarlardan cep telefonlarına ve diğer elektronik cihazlara kadar ekranlar ile karşı karşıyayız. Ve bu sürecin uzun vadede gözlerimiz açısından olumsuz bir etki yapması kaçınılmaz bir durum.

E-mürekkep teknolojisine sahip ekranlar bu duruma belli bir seviyede bir çözüm getiriyor ancak bu ekran tipi de örneğin renkli görüntü sunamaması gibi birtakım noktalar yüzünden en azından günümüzde her üründe kullanılamıyor. Philips bu duruma iki ekran türünü bir arada sunarak yaklaşmayı tercih etmiş.

23.3 inç büyüklüğündeki 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü Philips 24B1D5600 monitörün yan kısmında 1.3.3 inç büyüklüğünde E INK Carta HD ekrana yer verilmiş. Böylelikle iş veya diğer amaçlarla renkli monitör kullanımının yanında kullanıcılara ekrandan uzun süreli okumalar için gözü yormayan bir seçenek sunulmuş.

E-mürekkep teknolojisine sahip bu ikinci ekran uzun metinler, haberler ve yazıların okunmasında tercih edilebiliyor. İkinci ekran 45 derece döndürülerek kullanıcıya en uygun açıya getirilebiliyor. LCD ekran ve e-mürekkep ekranın her ikisi de ayrı elektrik kabloları ile çalışıyor

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir