Dizüstü Bilgisayarlar

Lenovo ThinkPad X1 Carbon dizüstü bilgisayar

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Dünyanın en hafif 14 inçlik dizüstü bilgisayarı iddiası ile tanıtılan Lenovo ThinkPad X1 Carbon darbe, ısı, sıvıya dayanıklılık ve basınç gibi 8 zorlu askeri testi başarıyla geçen bir model.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon özellikleri
Hem yüksek performanslı, hem hafif, hem darbeye dayanıklı, hem sıvı geçirmez, hem de uzun pil ömrüne sahip bir dizüstü bilgisayar olan Lenovo ThinkPad X1 Carbon karbon fiber yapısıyla dikkat çekiyor. Darbe ve düşmeye karşı dayanıklı olan ThinkPad  X1 Carbon dizüstü -20 derece soğuğa, 60 derece ısıya, 500 ml sıvıya ve 15 bin ft basınca da dayanabiliyor.

14 inçlik ekrana sahip Lenovo ThinkPad X1 Carbon dizüstü bilgisayar 1,27 kg ağırlığında. Yeni ThinkPad X1 Carbon dizüstünün ekranı geriye doğru 180 derece yatabiliyor ve yüksek çözünürlük kalitesiyle dikkat çekiyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir