Cep Telefonları

Barbie cep telefonu

Filmin vizyona girmesinin üzerinden 15 ay gibi bir süre geçtikten sonra Barbie kapaklı cep telefonu ekim ayında meraklılarının beğenisine sunuluyor. 2024 Mobil Dünya Kongresi’nde HMD (Human Made Devices) tarafından duyurusu yapılan Barbie cep telefonu, Nokia’nın klasik kapaklı cep telefonu modelinin teknolojisi üzerine yapılandırılmış retro bir tasarıma sahip.

Kamerasında Barbie filtrelerine yer verilen ve tamamen Barbie tutkunlarına hitap eden özelliklerle dolu olan Barbie kapaklı cep telefonunda cevapsız aramalara bakıldığında ekranda Ken beliriyor. Telefonun Barbie tutkunlarını mutlu edeceğine şüphe yok.

Adeta bir mücevher kutusu gibi göz hoş gelen tasarımlı ürün kutusuna sahip olan Barbie kapaklı telefon meraklıları için heyecan verici çeşitli aksesuvarlar eşliğinde geliyor. Pembe Barbie telefon beraberinde kordon, Barbie temalı stickerlar, yapışkanlı semboller ve yedek bir pil gibi aksesuvarlar geliyor. Telefonun yedek bataryası da USB-C şarj kablosu gibi pembe rengine sahip.

Pembe renkli Barbie kapaklı cep telefonu açıldığında “Hi Barbie” sesli mesajı kullanıcıyı selamlıyor. Telefonun menüleri de tamamen Barbie konseptiyle pembe temalı bir tasarımla düzenlenmiş. Üretici firma telefonun yazılımında epey miktarda sürpriz olduğunu da belirtiyor. Örneğin Barbie telefonun tuş takımında #227243# tuşladığınız zaman büyüleyici bir şeyle karşılaşacağınız ifade ediliyor.

Barbie cep telefonunun dış kapağında 1.77 inç ve kapak içinde de 2.8 inç büyüklüğünde ana ekranı var. Telefonu diğer teknik özellikleri arasında Bluetooth bağlantı, 3.5 mm kulaklık girişi, VGA çözünürlüklü kamera, 4G bağlantı ve FM radyo mevcut. Ancak telefon İngiltere ve Avrupa bölgesinde HMD firmasına özgü S30+ işletim sistemiyle piyasaya sürülecekken ABD’de Kai OS işletim sistemi ile geliyor.

28 Ağustos tarihinden itibaren İngiltere ve Avrupa ülkelerinde satışa sunulan Barbie kapaklı cep telefonu Ekim ayı içerisinde de ABD’li kullanıcılarla buluşacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir