Fotoğraf Makineleri

Barbie fotoğraf makinesi

Yaklaşık bir buçuk sene önce sinemalara gelen Barbie filmi meraklıları tarafından ilgi ile karşılamıştı. Filmin üzerinden oldukça uzun bir zaman geçmiş olmasına rağmen pembe renk sevdalılarına yeni Barbie ürünleri sunulmaya devam ediyor. Bir önceki haberimizde Nokia işbirliği ile üretilen bir Barbie cep telefonu ile ilgili detaylar vardı. Bu haberimizde ise Kodak işbirliği ile üretilen bir anında baskı yapma özeliğine sahip Barbie fotoğraf makinesi meraklılarının beğenisine sunuluyor.

Anında baskı yapabilen Barbie fotoğraf makinesi

Kodak ve Mattel işbirliği sonucunda şipşak çekim özellikli bir sınırlı sayıda üretilmiş özel edisyon fotoğraf makinesi ile bir fotoğraf yazıcı bir araya getirilerek çekilen fotoğrafı anında baskı almaya olanak veren pembe renkli Barbie dijital fotoğraf makinesi ortaya çıkarılmış.

Anında baskı yapabilen ve Polaroid markasının liderliğini üstlendiği bu kategorideki fotoğraf makineleri aslında çok da geniş bir kullanım alanına sahip değiller. Ancak herkes tarafından kullanılmıyor olmaları da bir kesim tarafından çekici bulunuyor ki bu ürünler halen alıcı bulmakta. Ayrıca, çekmiş olduğunuz fotoğrafı bir düğmeye basarak o tek ve biricik an’ı hemen kağıda baskı yapabilmenin de farklı ve çekici bir özellik olduğu inkar edilemez.

Tüm bu özelliklere pembe renkli Barbie tasarım çizgilerini de eklerseniz ortaya tamamen benzersiz bir ürün çıkıyor. Yaygın Barbie tutkusu da hesaba katıldığında Kodak üretimi Barbie fotoğraf makinesi oldukça beğeni görecek gibi duruyor.

Kodak Printomatic Barbie Edition fotoğraf makinesi 5 megapiksel çözünürlüğe microSD hafıza kartı desteğine sahip. Baskı işlemini ZINK teknolojisi ile yapan Barbie fotoğraf makinesi böylece kağıt üzerindeki renklerin cebinizde elbisenize veya çantanızda bulaşmamasını sağlayarak güvenli bir kullanım imkanı tanıyor.

Anında baskı yapma özelliğine sahip Barbie fotoğraf makinesinin meraklılarının beğenisine ne zaman sunulacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir