Evcil Hayvanlar

Sanal köpek tasması

Hızla gelişen yeni teknolojiler yaşamın her alanında hayatı kolaylaştırıyor. Dünyada bir ilk olmaya aday iddiası ile tanıtılan Heel Roam 350 sanal tasma sayesinde köpeğiniz 230 metreye kadar bir mesafede fiziki tasma olmadan özgürce hareket edebiliyor.

Tescilli Autoprox kablosuz bağlantı teknolojisini kullanan Heel sanal tasma sayesinde evcil hayvan sahipleri 3 metre ile 230 metre arasında mesafelerde köpeklerini rahatlıkla kontrol edebiliyorlar. Tasmayı taşıyan köpek 230 metre menzilini aştığında ise tasmadan gönderilen sinyal sayesinde gereğinden fazla uzaklaştığını anlıyor. Köpek bu uyarıyı dikkate almadığında bir “ceza uyarısı” daha gönderiliyor.

Sanal tasması

Bu ceza uyarısı özelliğinde köpek sahibine iki seçenek sunuluyor: Birincisinde köpeğe sınırı aştığına dair bib titreşim gönderilirken ikinci seçenekte bir elektrik şoku gönderiliyor. Heel Roam 350 sanal köpek tasması otomatik seçenekte günde dört saatlik kullanım ile dört günlük pil ömrü ve manuel kullanımda ise sekiz günlük pil ömrü sunuyor.

Sanal tasma kumanda

 

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir