Fotoğraf Makineleri

Fujifilm X-M5 aynasız fotoğraf makinesi

Bir zamanlar fırtınaların estiği dijital fotoğraf makinesi piyasasında özellikle orta seviye kullanıcıya hitap eden yeni ürün sayısı parmakla gösterilecek seviyelere gelmiş durumda. Yeni X-M5 modeli Fujifilm’in uzun zamandır 1.000 USD fiyat seviyesi altındaki ilk modeli olmasıyla dikkat çekiyor.

Fujifilm’in en hafif aynasız fotoğraf makinesi olma iddiası ile piyasaya çıkan yeni modeli X-M5 kolay taşınabilir ve güçlü özellikleri ile öne çıkıyor. X serisini diğer modellerinden daha hafif olan Fujifilm X-M5 kompakt fotoğraf makinesi yüksek görüntü kalitesi ile başlangıç seviyesi kullanıcılar ve fotoğraf tutkunları için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Kasım ayı ortalarında kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen Fujifilm X-M5 fotoğraf makinesi anlık çekimler ve profesyonel kalitede video çekimler giib günlük çekim gereksinimlerine cevap vermeyi amaçlıyor. Batarya ve hafıza kartı da dahil sadece 355 gram ağırlığındaki Fujifilm X-M5 hafif tasarım yapısına rağmen güçlü çekim özellikleri ile dikkat çekiyor.

Fujifilm X-M5 fotoğraf makinesi yapay zeka destekli nesne tespitli otomatik netleme özelliği sayesinde hayvanlar ve araçlar gibi hareketli nesneleri çekim sırasında takip edebiliyor. Cihaz ayrıca 6.2 K kalitesinde saniyede 30 kare çekim de yapabiliyor. X Serisinin en kolay taşınabilir modellerinden olan X-M5 111.9 mm genişliği ve 66.6 mm in yüksekliği ile oldukça kompakt bir ürün.

X-M5 fotoğraf makinesinin arka yüzünde 3 inç büyüklüğünde hareketli bir LCD dokunmatik ekran bulunuyor. Hareket edebilen bu LCD ekran çok değişik bakış açılarından çekim yapmayı son derece kolaylaştırıyor. Cihaz yüksek kalitede bir elektronik vizöre de sahip.

Fujifilm X-M5 fotoğraf makinesinde arka aydınlatmalı 26.1 megapiksellik bir X-Trans CMOS 4 işlemci eşliğinde X-Processor 5 görüntüleme motoru kullanılmış. Fujifilm X-M5 satış öncesi fiyatı 799 USD olarak açıklandı.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 24

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir