Akıllı Telefonlar

Sony Xperia Z3

Sony Mobile, Berlin’de düzenlenen IFA 2014 Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda amiral gemisi Sony Xperia Z3 akıllı telefonun tanıttı.

Sony Xperia Z3

Yeni Sony Xperia Z3 dünyanın ilk ve tek PS4 Remote Play (uzaktan PS4 erişim) özelliği, yeni akıllı sosyal kamera uygulamaları, en yüksek suya ve toza dayanıklılık seviyesi olan IP 65/68 sertifikaları ve 2 gün süren uzun pil ömrü ile fuarın en dikkat çeken ürünü olmasıyla öne çıkıyor.

Sony Xperia Z3 özellikleri
Dünyanın ilk ve tek PS4 Remote Play özellikli akıllı telefonu olan  Sony Xperia Z3 ISO 12800 görüntü hassasiyeti sayesinde düşük ışıkta bile her detayı yakalayarak muhteşem sonuçlar almanızı sağlıyor. BIONZ görüntü işlemcisi ve görüntü sensörü 1/2.3 Exmor RS ile en iyi fotoğraf ve videoları çekmenizi sağlıyor. 25 mm’lik geniş açıya sahip ödüllü “G Lens” sayesinde fotoğraflarda daha fazla kişi yer alabiliyor.

4K video kayıt özellikli Xperia Z3
Full HD’nin dört katı olan 4K çözünürlüklü video çekimi ile profesyonel video çekim deneyimini akıllı telefona taşıyan Xperia Z3 ile artık istediğiniz zaman kaldığınız yerden 4K çekim keyfini yaşamak için çekimlerinizi durdurabilir ve yeniden başlatabilirsiniz.

Uzaktan PS4 Erişimi
Sony, oyun teknolojisinde çıtayı en üst seviyeye taşıyarak, Xperia Z3’e uzaktan PS4 Erişimi getiriyor. PS4 Remote Play özelliği sayesinde Xperia Z3 akıllı cep telefonu kullanıcıları ev içinde aynı Wi-Fi ile PS4’lerine bağlanabiliyor ve oyunlarını oynamaya devam edebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir