Tabletler

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Dünyanın en ince ve en hafif tableti Sony Xperia Z3 Tablet Compact. Sony’nin son teknolojilerini eşsiz bir kullanıcı deneyimi için bir araya getiren Sony Xperia Z3 Tablet Compact, 6.4 mm inceliği ve 270 gram ağırlığı ile zarif OmniBalance tasarımıyla her açıdan rahat bir tutuş ve göz alıcı bir görüntü sağlıyor.

Sony Xperia Z3 Compact
Sony Xperia Z3 Tablet Compact özellikleri
Sony BRAVIA TV’nin görüntüleme teknolojilerindeki uzmanlığı ile üretilen Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Live Colour LED ekran teknolojisi ve 8 inç Full HD TRILUMIMOS ekranı ile tüm renkleri son derece doğal ve gerçeğe uygun yansıtıyor. Tablette de suya ve toza dayanıklılıkta çıtayı yükselten Sony, Xperia Z3 Tablet Compact, en yüksek toza ve suya dayanıklı tasarımıyla (IP65/68 sertifikası ile) fark yaratıyor.

PS4 Remote Play özellikli tek tablet Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Sony Xperia Z3 Tablet Compact ile uzaktan PS4 Erişimi geliyor. PS4 Remote Play özelliği sayesinde Xperia Z3 Compact Tablet kullanıcıları, ev içinde aynı Wi-Fi ile PS4’lerine bağlanabiliyor ve oyunlarını oynamaya devam edebiliyor.

Dünyanın en hızlı işlemcisi Xperia Z3 Tablet Compact tablette
Xperia Z3 Tablet Compact Qualcomm Snapdragon 801 işlemci, 2.5 GHz dört çekirdekli işlemcisi ve 3GB RAM ile dünyanın en iyi performansına sahip tableti. Xperia Z3 Tablet Compact 13 saatlik video gösterebilen batarya kalitesi ile de dikkatleri üzerine topluyor. Batarya ayrıca Stamina Mod özelliğiyle bir araya gelerek kesintisiz ve daha uzun eğlence keyfini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir