Akıllı Telefonlar

ZTE nubia Z9 akıllı telefon

ZTE nubia Z9ZTE, 5.2 inç büyüklüğünde FHD ekrana ve Snapdragon810 işlemci ile 16 megapiksel ana kamerayı bünyesinde barındıran yeni akıllı telefonu nubia Z9’u duyurdu.

ZTE nubia Z9 özellikleri
ZTE’nin alt markası olan nubia yeni Z9 akıllı telefonun detaylarını açıkladı. 21 Mayıs tarihinden itibaren Çin’de satışa sunulacak olan ZTE nubia Z9 akıllı telefon kendine özgü tasarım tarzının yanı sıra 5.2 inç büyüklüğünde kenar kısımları çerçevesiz Full HD ekranı, Qualcomm’s 64 bit sekiz çekirdek Snapdragon 810 işlemcisi ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile öne çıkıyor.

nubia Z9nubia Z9 Elite ve Z9 Classic olarak iki farklı versiyon halinde telefonseverlerin beğenisine sunulacak olan ZTE nubia akıllı telefon sadece RAM bellek ve dâhili hafıza miktarı bakımından farklılık sergiliyor. ZTE nubia Elite telefonda 4GB RAM bellek ve 64GB dâhili hafızaya yer verilirken ZTE nubia Classic cep telefonunda 3GB RAM ve 32GB dâhili hafıza bulunuyor.

ZTE nubia Z9 cep telefonunun ortak olan diğer özellikelir arasında 16 megapiksel çözünürlüklü f2.0 diyaframlı ve OIS optik görüntü sabitleyici destekli ana kamera eşliğinde 8 megapiksellik f2.4 diyaframlı ön kamera ve 4G LTE, NFC ve USB-OTG bağlantı özellikleri sayılabilir.

ZTE nubia Z9 fiyatı
İhtiyacı olan enerjiyi 2900 mAh kapasiteli pilden alan ZTE nubia Z9 akıllı telefon çift SIM kartı yuvası sayesinde iki ayrı hattı aynı anda kullanma kolaylığı da sağlıyor. Çin dışında da satışa sunulup sunulmayacağı henüz kesinlik kazanmamış olan ZTE nubia Z9 cep telefonunun Classic modelinin fiyatı  564 dolar ve Elite modelinin fiyatı da 644 dolar.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir