Monitörler

178 derece görüntü açılı ultra geniş Samsung QLED oyun monitörü

Şimdiye kadar sadece televizyonlarda kullanılan HDR teknolojisini de destekleyen CHG90 oyun monitörünün ultra-geniş tasarımı, oyun geliştiricilerinin hedeflediği atmosferi tam olarak sunan üstün görüntü kalitesi, canlı renkleri ve keskin kontrast özellikleri birleşerek oyun keyfini görülmedik ölçüde artırıyor.

Ateş etme, yarışma, uçuş simülasyonu ve yoğun aksiyon içeren oyunlar için ideal bir seçenek olarak öne çıkan CHG90; artırılmış yenileme hızı (144Hz), 1ms tepkime süresi (MPRT) ve gelişmiş dört-kanallı tarama teknolojisi ile hareket bulanıklıklarını ortadan kaldırarak tüm ekranda çok daha net bir resim kalitesi sağlıyor.

Daha canlı ve her detayı gösteren uyun ortamı
Quantum Dot teknolojisi ile gelen CHG90, hem sRGB renk spektrumunun %125’ini hem de DCI-P3 hareketli resim standardının %95’ini destekleyerek muazzam genişlikte bir renk aralığı sunuyor.

Samsung CHG90 oyun monitörü, 32:9 görüntüleme oranı ve 49 inç ekranda 3480 x 1080 piksel Double Full HD (DFHD) çözünürlüğüyle oyun ekranları için bundan sonraki yeni standardı belirliyor.

Nefes kesen 1800 R kavis oranı ve ultra-geniş 178 derece görüntüleme açısına sahip olan monitör yerleştirildiği mekân içindeki her noktadan aynı izleme deneyimini yaşamayı sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir