Aksesuvarlar

Cep telefonu bağımlılığını azaltan minimal akıllı saat

Cep telefonlarımıza olan bağımız artık çağın güncel sorunlarından. Ne yaparsak yapalım, ne kadar önlem alırsak alalım eninde cep telefonlarımıza ayırdığımıza zaman ciddi boyutlarda.

Time Off! akıllı saat cep telefonunuzdan gelen bildirimleri kapatmak gibi basit bir düşünceye dayanıyor. Pek çok diğer akıllı saat modeli gibi bu ürün de tüm ayarlarını yapabileceğiniz bir mobil uygulama eşliğinde geliyor. Telefonunuza kurduğunuz bu uygulama aracılığıyla hangi uygulama ve bildirimlerin kapatılacağını kendiniz belirliyorsunuz.

Tüm bu tercihlerinizi uygulamanın ayarlar bölümünde kaydettikten sonra Time Off! akıllı saatin üzerindeki kırmızı renkli butona bastığınız anda telefonu elinize bile almaya gerek kalmadan tüm alarm ve bildirimler susturulabiliyor. Saatin en çekici yönlerinden biri de tıpkı yerine getirdiği görev gibi sade bir tasarıma sahip olması.

Sade tasarımlı bu akıllı saati standart şekilde bileğinize takabileceğiniz gibi kemerinize, sırt çantanıza vb de takabilmeniz mümkün.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir